Dermazyme gold

dermazyme_gold-010.jpg DERMAZIM GOLD

Jedinstven proizvod s kombinacijom losiona  i šampona u jednom, za pse i mačke s problemima izuzetno suhe kože.

 
SASTAV
 
LOSHAM tm-base, Propyleneglycolum, Paraffinum Liqidum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Oleum Lini, Phenonip, Alfa-Tocopherolum.

 

Propylene glycol ima aktualni hidratizirajući efekt i pomaže obnavljanju vanjskog pokrovnog sloja kože.


UPOTREBA ZA PSE I MAČKE
 
Za pse sa izuzetno suhom kožom kod kojih su tipične komplikacije najčešće. Kod pasmina (Zlatni Retriver, Jack Russel Terrier, West Hyghland White Terrier) sa genetskom predispozicijom pojave veoma suhe kože. Za oporavak kože i krzna kod životinja s manjkom ili izostankom potrebnih lojnih žlijezda, poremećaja imunološkog sustava   ili kao posljedica primarne keratinizirajuće bolesti lojnih žlijezda. DERMAZIME GOLD je izuzetno dobar kao kožni i krzneni regenerator za izložbene  životinje.

NAČIN UPOTREBE
 
Za vanjsku upotrebu. Navlažite dlaku mlakom vodom. Nanesite šampon na cijelu kožu, obilato zapjenite i ostavite da odstoji 5 minuta. Isperite mlakom vodom. DERMAZIME GOLD uptrebite 2 - 3  puta tjedno ili po preporuci vašeg veterinara. Izbjegavati dodir  s  očima. Ne gutati.

DERMAZIME GOLD je preparat za njegu kućnih ljubimaca i sadrži exluzivne  sastojke koji su autorizirani za upotrebu u skladu sa kozmetičkim zakonima.

PROIZVOĐAČ: Cardon Pharmaceuticals