ECTOCID NATURAL, antiparazitski prah

ECTOCID NATURAL, antiparazitski prah
4. September 2022. No Comments Ektoparazitici admin

Prirodni antiparazitski prah 50 g.

 

SASTAV:

hidroalkoholni ekstrakt ljekovitog bilja: kopitnjak (Asarum europaeum), lavanda (Lavanda angustifolia), pravi pelin (Artemisia absinthium), vratić (Tanacetum vulgar), talk.

INDIKACIJE:

Prirodan proizvod spreman za uporabu koji se preporučuje kao pomoćno sredstvo kod suzbijanja najezde buha, grinja i ušiju na svim vrstama životinja. Zahvaljujući sastavu koji obuhvaća složene prirodne sastojke, proizvod nema insekticidni učinak. Proizvod nije otrovan za sisavce i ptice.

NAČIN PRIMJENE:

Za vanjsku uporabu: temeljito naprašite izravno po dlaci životinje u razmaku od 7 dana. Pse i mačke praši se izravno po leđima i zglobovima. Ptice se praši pojedinačno, podižući njihovo perje i posipajući prah po leđima i ispod krila. Preporučuje se prah posipati po gnijezdima i ležištima životinja nakon što iste očistite.

MJERE OPREZA:

Čuvati izvan dohvata djece! Izbjegavati kontaminaciju hrane za ljude i hrane za životinje! Nemojte ponovno koristiti bočicu nakon pražnjenja!

SKLADIŠTENJE:

Pohraniti na sobnoj temperaturi (15 – 25 °C) u dobro zatvorenoj ambalaži, podalje od izvora vatre, sunčeve svjetlosti i vlage.

PROIZVOĐAČ: S.C. PROMEDIVET S.R.L. Sovata

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *