ECTOCID-HERBA ANTIPARAZITSKI ŠAMPON ZA PSE I MAČKE

ECTOCID-HERBA ANTIPARAZITSKI ŠAMPON ZA PSE I MAČKE
2. September 2022. No Comments Šamponi admin

ANTIPARAZITSKI šampon zapse i mačke 200 ml.

SADRŽI:

Biljni ekstrakt cvijeta buhača (Tanacetum cinerariiflorium), natrijev lauril sulfat, kokosov dietanol amin i amidopropil betain, akrilamid-dimetil-dialil-amonijev klorid, konzervans, aromu, natrijev klorid, vodu.

INDIKACIJE:

Zahvaljujući djelatnoj tvari šampona (sintetski piretroidi širokog spektra djelovanja, s niskom razinom toksičnosti za sisavce), isti je kontaktni i dišni insekticid. Piretrini imaju neurotropno djelovanje, djelujući na razini aksona, na središnji i periferni živčani sustav.Zahvaljujući sastavu, šampon otapa i razblažava prljavštinu u tekućini za ispiranje. Šampon ostavlja dugotrajan osvježavajući miris.Budući da ima širok spektar insekticidnog djelovanja na većinu insekata, koristi se za najezdu buha, ušiju, grinja i krpelja na psima i mačkama. Također čisti dlaku životinja.

NAČIN PRIMJENE:

Samo za vanjsku uporabu. Navlažite dlaku životinje toplom vodom, a zatim nanesite šampon po cijelom tijelu. Nakon 5-10 minuta djelovanja isperite toplom vodom i posušite ručnikom ili toplim zrakom.

MJERE OPREZA:

Izbjegavati kontakt s očima i drugim osjetljivim dijelovima tijela (genitalije). Pažljivo koristite šampon na životinjama mlađima od tri mjeseca. U slučaju velike najezde ponovite tretman nakon 7-14 dana. Nemojte koristiti na bolesnim životinjama, životinjama koje se oporavljaju ili životinjama s oštećenom jetrom ili bubrezima. Nemojte koristiti na gravidnim ili dojnim ženkama. Tretirane životinje držite pod nadzorom dok im se dlaka ne osuši (podalje od topline i nemojte im dopustiti da se ližu). Nemojte ponovno koristiti praznu bocu!Čuvati izvan dohvata djece!

SKLADIŠTENJE:

Čuvati u dobro zatvorenim spremnicima, zaštićenima od izvora paljenja, sunca i vlage, na sobnoj temperaturi (15-25 °C).

PROIZVOĐAČ:SC PROMEDIVET S.R.L. Sovata

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *