Draker 10.2 (100 ml, 250 ml, 1 l)

Draker 10.2 (100 ml, 250 ml, 1 l)
2. January 2017. No Comments Insekticidi admin

Draker je koncentrirani, dugotrajan, mikroenkapsulirani insekticid širokog spektra djelovanja na bazi vode koji ne sadrži otapala, nema mirisa i ne šteti biljkama.

Formula sadrži tetrametrin, vrlo učinkovit insekticid te cipermetrin koji je odgovoran za produženo djelovanje dodatno potaknuto mikroenkapsulacijom.

Draker ubija insekte koji su prisutni u vrijeme tretmana i sprječava razvoj buduće zaraženosti od najmanje 2-3 tjedna. Proizvod je učinkovit protiv većine iritantnih ili štetnih insekata u kućanstvu i industrijskom okruženju (žohari, škorpioni, mravi, buhe, pauci, krpelji, srebrne ribice, insekti u skladištima i spremištima, kao i grinje). Također je učinkovit protiv letećih insekata (muha, obada, komaraca, osa i uši) koji dolaze u kontakt s tretiranom površinom, kao što su zidovi, podovi, rolete, zavjese, tapecirane površine itd.

Doze uporabe: 0,5% – 3% ovisno u stupnju infestacije(vidi uporabu). U tretiranju neupijajućih površina, koristiti 5 – 10 ml proizvoda/ 1 l vode, ovisno o stupnju zaraze. Tretirati upijajuće površine (kao što je grubi zidovi) s 10 do 20 ml/1 l vode. Za muhe i žohare, koristite 10 do 30 ml/1 l vode.

Način i uvjeti uporabe:

  • Primjena u zatvorenom prostoru: primijenite insekticid koristeći obične pumpe, uz posebnu pozornost na rubna područja oko prostorija, kutove i pukotine, zadnje strane namještaja, kuhinja, peći, hladnjaka, kraj otpada, wc-a i gdje će se insekti vjerojatno gnijezditi ili prolaziti. Za leteće insekti, tretirati površinu gdje postoji mogućnost da će sletjeti. Ako tretirate farmu, uklonite životinje prije tretiranja.
  • Primjena na otvorenom prostoru: nanesite na zidove, prozore, nadstrešnice, živica i bilo gdje u blizini otpada. Kako bi se spriječila ponovna zaraza preporučujemo špricanje oko 1 metar u visinu po zidovima zgrada i 1 metar širok pojas zemlje oko zgrade.

Prije uporabe proizvoda pročitati uputu za uporabu i deklaraciju o proizvodu.

Proizvođač: Vebi

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *