Murin dife svježi mamac (20 kg)

Murin dife svježi mamac (20 kg)
18. December 2016. No Comments Svježi mamci admin

Murin dife pasta (svježi mamac) spade u grupu rodenticida za primjenu u javnom zdravstvu, komunalnoj higijeni i veterinarstvu na bazi aktivne tvari difenakum 0,005% i denatonium benzoate (gorka tvar) 0,001% koja odbija ljude i kućne ljubimce.  Spada u grupu antikoagulansa.

Murin dife pasta zelene je boje, obogaćen je aromom s vrlo izraženom privlačnosti miševima i štakorima u malim dozama. U sebi sadrži masnu tvar – ulja kikirikija i suncokreta tako da je cijelo vrijeme svjež i ne raspada se. Uništava miševe i štakore svih vrsta, čak nakon samo jedne konzumacije.  Do uginuća dolazi najmanje tri dana nakon što ga glodavac proguta, bez bolne agonije, tako da se ne stvara alarm u zajednici.  Nakon uginuća slijedi proces mumifikacije, smanjujući  tako neugodne mirise.

Način uporabe:

Postavite mamce duž staza koje su obilježili glodavci, najvjerojatnije između izvora hrane i izlaza.

Doze:

  • za miševe: 10 – 30 grama (1 – 3 filter vrećice) na svaka 2 – 4 metra
  • za štakore: 100 – 300 grama (10 – 30 filter vrećica) na svakih 10 – 15 metara

 

Kada glodavci pojedu ili odnesu mamce u rupe ili druga skrovna mjesta, treba staviti novu dozu nakon 3 – 4 dana kako bi se kontroliralo praćenje i presretanje bilo kakve nove najezde. U slučaju nove infestacije treba izvršiti ponovno postavljanje novih mamaca nakon 7 – 10 dana.

U slučaju da nastane plijesan mamce treba zamijeniti novima.

Ostali uvjeti i ograničenja:

Na mjestima gdje postoji mogućnost da djeca ili neciljane životinje dođu u kontakt s mamcima, mamce bi trebalo zaštititi nekom zaprekom ili ga staviti unutar stanice za rodenticide. Tako bi spriječili neželjeni kontakt i omogućili bi glodavcu da na miru probavi mamac.

Prije svake uporabe treba pročitati uputu za uporabu i deklaraciju o proizvodu.

 

Proizvođač: Vebi

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *