O nama

O nama
28. October 2016. No Comments Naša vizija admin

Tvrtka Mount trade d.o.o. Osnovana je 1993. godine. Jedna je od veledrogerija koje se bave veleprodajom veterinarskih lijekova i opreme. Sjedište tvrtke nalazi se u Garešnici na adresi Industrijska 13.

U početku svoga djelovanja tvrtka je bila orijentirana na opskrbu tršišta sa veterinarskim lijekovima svih svjetskih i domaćih proizvođača čiji su lijekovi bili registrirani za prodaju na tržištu RH. Posljednje dvije godine rada orijentirani smo na zastupanje i distribuciju lijekova samo određenih tvrtki koje su nam poklonile vjeru i omogućile da tržištu ponudimo visokokvalitetne lijekove uz pristupačnu cijenu. Iako smo veledrogerija, briga za krajnjeg potrošača naš je krajnji cilj.

Zbog toga , misija tvrtke Mount trade usmjerena je na pružanje kvalitetne usluge zastupanja stranih farmaceutskih kompanija te distribucija lijekova i opreme na tržištu Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kvaliteta usluge povezana je s istraživanjem i analizom potreba tržišta,anticipaciji budućih potreba te registracijom, uvozom i promocijom proizvoda. Od naročite važnosti je briga za permanentnu edukaciju veterinarskih djelatnika koji radeći u složenim tržišnim uvjetima nastoje voditi brigu o zdravlju svojih pacijenata i posredno o zdravlju svih nas. Zbog toga tvrtka povremeno organizira edukacijske i instruktivne seminare na kojima se struka upoznaje sa novim preparatima i njihovom primjenom. U tom smislu ističemo izuzetno dobru suradnju sa stručnjacima Veterinarskog fakulteta u Zagrebu te sa stručnjacima tvrtki koje zastupamo. Edukacija krajnjih kupaca ( prije svega velikih farmera i vlasnika seoskih domaćinstava u sustavu PDV-a ) također je naša briga. U tom je smislu na proljetnom sajmu u Gudovcu kod Bjelovara organiziran uspješan edukacijski seminar na temu ” Primjena biocida a u zaštiti od insekata u seoskim gospodarstvima”.

Pozicioniranje uspješnih robnih marki farmaceutskih proizvoda omogućava nam da tržitu ponudimo najbolje i najkvalitetnije i uz najprikladniju cijenu.Sve to ne bi bilo moguće ostvariti bez dinamičnog tima prodajnih i marketinških stručnjaka koji svakodnevno prate potrebe tržišta te na osnovu iskustava veterinarskih stručnjaka iz prakse procjenjuju i predviđaju tržišne tokove. Svoja iskustva nadograđujemo iskustvima marketinških stručnjaka inozemnih tvrtki koje zastupamo. Pomno pratimo situaciju na svjetskom, a poglavito na europskom tržišu veterinarskih lijekova da bi u budućnosti mogli odgovoriti na sve izazove koji će se javiti i na našem i regionalnom tržištu.

Zbog porasta potražnje za visokokvalitetnim preparatima, tvrtka je u posljednje dvije godine pokrenula registraciju većeg broja veterinarskih lijekova .Oni će popuniti praznine na tržitu ponude te omogućiti podizanje kvalitete pruženih usluga veterinarskog sektora. “Zbog Vas se trudimo još više”, slogan je i osnovna pokretačka snaga našeg tima stručnjaka.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *